Bedankt voor de aanvraag van het E-book! Je ontvangt binnen enkele minuten de link om het gratis E-book te downloaden.

Ondertussen hebben we iets heel tofs voor je! Voor ons is dit echt een eye-opener geweest. En nee, we houden het niet voor onszelf. Hieronder vertellen we er meer over en geven we jou ook graag de mogelijkheid om te profiteren van het aanbod!

Labradors zijn (over het algemeen) hele fijne honden. Je kunt ze op een prettige manier goed opvoeden. Maar, hoe doe je dat eigenlijk? Hoe verbeter je het gedrag? Wellicht heb je moeite met het opvoeden van je Labrador. Zou je graag wat tips willen hebben om je hond op een ontspannen manier op te voeden? Dan hebben we iets heel moois voor je!

Alles wat je moet weten om je Labrador op een prettige manier op te kunnen voeden is opgenomen in dit uitgebreide handboek. Van pup tot ‘oude grijsaard’ en alle fases hier tussenin. Krijg tips over betrouwbare fokkers, wat je het beste kunt doen als je pup net in huis is, voeding, uitlaten. Alle informatie duidelijk omschreven en vooral: praktisch toepasbaar. Meer informatie over het Handboek vind je in de link hieronder.

Het Handboek kost normaal gesproken € 47,-. Je kunt het echter nu voor 37 euro aanschaffen! En daar blijft het niet bij: 

Wij hebben veel nut gehad (en hebben dat nog steeds) bij het opvoeden van onze Labrador. We zijn nooit uitgeleerd en nemen regelmatig het Handboek er nog bij om handvatten te vinden in bepaalde situaties. We gunnen jullie hetzelfde. Veel leesplezier!