Labradorshop op Labradortips

Labradorshop

Leuk dat je komt kijken in de Labradorshop! Je vindt hier allerlei leuke, nuttige en praktische artikelen voor jouw Labrador. We leiden je via onderstaande links naar de aanbiedingen van onze partners. Dit zijn allen betrouwbare partners waar wij zelf ook al jaren de spulletjes kopen voor onze Labradors. Wij wensen je veel winkelplezier!

Pwahhhhh wat een lucht......!

Ongetwijfeld heel herkenbaar voor Labrador bezitters: je hond heeft een bijzonder nare lucht bij zich. Lekker wezen rommelen in een baggersloot, liggen rollen in een kadaver, het hoort er allemaal bij. Voor onze Labrador gebruiken we Greenfields hondenshampoo. PH-neutraal en na gebruik is zijn vacht weer lekker glanzend. Kan regelmatig gebruikt worden en een klein beetje shampoo geeft al veel resultaat. De vacht is na gebruik ook gemakkelijk te kammen

Gezellige shop!

Hier komen we graag! Echt een leuke webshop waar je hele leuke, originele artikelen kunt vinden. Onze Lab is er dol op! We nodigen je graag uit een kijkje te nemen.

Hier waak ik!

Nou ja, waken….We weten dat de meeste Labradors te zachtaardig zijn om te waken. Hoewel onze Labrador nog behoorlijk kan gaan blaffen als er ’s nachts geluiden zijn. Hoe dan ook, met een beetje ironie wellicht, is het wel leuk om een waakbord te plaatsen op je huis of schuur. 

Lekker poedelen...

Labradors zijn echte waterratten en wat is er nu heerlijker dan lekker afkoelen in je eigen zwembad. Heerlijk voor achter in de tuin. Lekker plonsen en poedelen.

Alle ballen verzamelen!

Hoe leuk is dit? Heb je zelf even geen zin om de bal te gooien? Geen probleem. Deze automatische ballenwerper doet het voor je. Kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Met sensoren om te voorkomen dat je hond een bal tegen zich aan krijgt. Zit ook een interval timer op zodat de hond niet oververmoeid raakt. Wat een uitvinding!

Labrador T-shirts

Superleuke t-shirts in alle maten met onze blonde, bruine en zwarte vrienden erop.

Even lekker slurpen

Deze zou je eigenlijk altijd bij je moeten hebben als je met de hond onderweg bent: de ideale drinkfles voor je hond. Van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk schoon te maken.